BLOG O KOŽENÝCH VÝROBKOCH AKTOVKÁCH, TAŠKÁCH NA RAMENO, PEŇAŽENKÁCH...

Radi by sme vám na našom blogu prinášali články o kožených výrobkoch, ktoré Vás nasmerujú správnou cestou. Je jedno či potrebujete radu ako si správne vybrať koženú aktovku do práce ktorá reprezentuje váš biznis, alebo len potrebujete poradiť ktoré peňaženky obľubujú ženy najviac. V naších článkoch sa dočítate, ako správne ošetrovať tašky, aktovky či peňaženky tak, aby vám vydržali čo najdlhšie a boli stále krásne.

 

Máme pre Vás zopár praktických a zaručených tipov, kedy Vás cestovanie s obmedzeným množstvom batožiny vôbec nemusí stresovať. Cestovanie s príručnou batožinou môže občas znieť stresujúco.

Aký darček vybrať pre ženu ku krásnemu sviatku Medzinárodného dňa žien?. Určite nájdete v ponuke krásnu koženú kabelku, dámsku peňaženku s krásnou potlačou kože či dámsky kožený opasok. k Pozrite si náš návod k výberu a rozhodnite sa. 

Brúsená koža je materiálom, z ktorésa vyrába najčastejšie obuv. Veľmi obľúbené sú však aj tašky a peňaženky z brúsenej kože. V tomto článku si môžte prečítať, akú starostlivosť si vyžadujú výrobky z brúsenej kože.

Pri kúpe nového cestovného kufra určite chcete, aby Vám slúžil k spokojnosti čo najdlhšie. Preto nezabúdajte, že aj cestovný kufor je potrebné po každom použití ošetrovať. 

Kúpili ste si nový kufor, ale neviete ako si nastaviť novú číselnú kombináciu TSA zámku? V tomto článku Vám poskytneme podrobný fotonávod ako na to.

Pri výbere toho najvhodnejšieho kufra je potrebné zodpovedať si niekoľko základných otázok. Tento článok Vám prinesie výhody a nevýhody textilných a škrupinových kufrov, a tým uľahčí Váš výber.

Hľadáte cestovný kufor, no zo širokej ponuky si neviete vybrať ten najvhodnejší? Tento článok Vám prinesie pohľad do sveta kufrov a na základe Vašich požiadaviek Vám pomôže vybrať ten správny. Pozrite si ponuku cestovných kufrov u našom eshope.

Vintage štýl dnes stretávame takmer všade a výnimkou nie je ani oblečenie a módne doplnky. Čo je vlastne vintage a ako si vybrať kožené doplnky vo vintage štýle?

Kožené doplnky a teda aj kožené aktovky sú krásnym a elegantným spoločníkom, ktorý Vám bude robiť radosť veľmi dlhú dobu. Je pravdou, že ošetrovanie kože nie je nič náročné a rozhodne ju netreba zanedbávať.

Rozhodli ste sa pre novú aktovku? Zvažujete, či sa rozhodúť pre koženú alebo z iného materiálu? Prečítajte si náš návod ako si vybrať koženú aktovku tak, aby Váš výber bol čo najlepší.

Kožená aktovka je módny doplnok, ktorý stojí za to mať. Chcete aby Váš imidž a outfit bol čo najlepší? Potrebujete reprezentovať a byť dôstojným zástupcom uznávanej firmy, pre ktorú pracujete? Neváhajte investovať svoje financie do kvalitnej koženej tašky alebo aktovky. Poradíme Vám ako na výber, ktoré značky môžeme doporučiť. Nezabúdame aj na ošetrenie povrchu kožených skvostov. 

Krásna peňaženka patrí k základným prvkom imidžu každého z nás. Je určite krásnym doplnkom zvýrazňujúcim náš jedinečný imidž, ktorý si v dnešnej dobe ľudia tvoria každý deň niečim iným. Peňaženka je asi druhým najčastejšie používaným doplnkom.