Darček k MDŽ - kabelka, peňaženka alebo opasok?

Týmito darčekmi jednoznačne potešíte na Medzinárodný deň žien 2024

Hovorí sa, že najkrajší doplnok, aký si žena môže dať ku svojmu outfitu je jej úsmev. Tento fakt nemožno poprieť, pretože všetci veľmi dobre vieme, že žiadna módna vychytávka na tomto svete sa nikdy nevyrovná kráse ženskej radosti a jej prirodzenému úsmevu. Každý deň je nová príležitosť, kedy by sme ženám v našom živote mali dávať najavo, ako veľmi si ich vážime a milujeme ich za to, aké sú a za to, čo všetko pre nás robia a obetujú.

    Darovať žene lásku je ten najkrajší a najcennejší dar, aký jej možno odovzdať, avšak prečo ju nepotešiť aj malou pozornosťou naviac v podobe darčeku? Medzinárodný deň žien každoročne pripadá na ôsmy marcový deň. Tento deň je obyčajne krásny presne ako i každý iný, avšak je nekonečne výnimočný, pretože patrí všetkým ženám. Aj Vy chcete potešiť darčekom, avšak neviete sa rozhodnúť, ktorý je ten pravý? Poďme sa spoločne pozrieť na naše tipy:

1. Kabelka ešte nikdy nič nepokazila

A ani nikdy nič nepokazí. Nie nadarmo sa hovorí, že kožená kabelka je občas najlepší priateľ ženy. Praktický a dizajnový doplnok sprevádza naše nežné polovičky ich každodenným životom, ale i výnimočnými spoločenskými udalosťami. Ísť z domu bez kabelky, je extrémny šport, ktorý máloktorá z nás skúša...Prečo je darček v podobe kabelky vždy ideálny? Pretože v šatníku sa vždy nájde voľné miesto pre novú kabelku, však? A ako vybrať tú správnu?

    Dizajn, farbu, veľkosť prispôsobte kabelkám, ktoré už sú súčasťou módnej výbavy milovanej osoby, ktorú chcete darčekom potešiť. Praktická kabelka do práce, spoločenská listová kabelka na ples alebo priestranná taška na notebook a dokumenty? Vydajte sa na menší prieskum, aký typ by sa budúcej obdarovanej ôsobke hodil najviac. Chystá sa v budúcne na spoločenskú udalosť alebo by sa jej zišla skôr taška do práce, ktorá by uschovala do bezpečia všetky jej pracovné dokumenty? Ak máte strach, že sa netrafíte do vkusu, stavte na klasickú čiernu kabelku, ktorá sa hodí vždy ku všetkému.  

Krásna kabelka od Tuscany leather. Koža ktorej je tažko odolať.

2. Peňaženka nie je zlý nápad

Dizajnová kožená peňaženka z kvalitnej kože je darček, ktorým jednoznačne nemožno šliapnuť vedľa. Mnohokrát ženy odkladajú kúpu novej peňaženky na neurčito, i keď by už možno tá ich aktuálna potrebovala svoju novšiu náhradu. Práve vďaka darčeku od Vás v podobe peňaženky, môžete túto peňaženkovú výmenu uskutočniť za ne a zároveň ich úprimne potešiť. Väčšia alebo menšia? Odsledujte, akú peňaženku aktuálne používa a prispôsobte tomu i typ darčeku.

3. Opasky sú stále v móde

Jednoduché kožené opasky sú nadčasové doplnky, ktoré jednoducho vždy budú štýlové a doladia celkový výzor outfitu. Praktický a dizajnový doplnok v podobe jednoduchého  opasku z kvalitnej kože je darček, ktorým zaručene každú ženu potešíte. Stavte na jednoduchosť a vyberte univerzálny dizajn, ktorý sa bude vždy hodiť ku každému outfitu. Dajte však pozor na veľkosť kupovaného opasku a uistite sa, že ste si napred pozreli, ktorá je tá pravá, ktorú nosí budúca majiteľka darčeku.

4. Darčeková poukážka vždy poteší

A veru, nikdy neurazí! Kto by sa nepotešil darčekovej poukážke na nákup tovaru podľa vlastného výberu? Ak máte pochybnosti o vhodnom výbere darčeku, kytička kvietkov a poukážka na nákup v určitej Vami vybranej hodnote je istota, na ktorú možno vždy staviť. Darčeková poukážka je vhodná ako pri príležitosti Medzinárodného dňa žien, tak i pri mnohých ďalších, ako napríklad narodeniny, či Deň matiek. Poukážkou dáte najavo, že chcete potešiť darčekom a zároveň necháte jeho výber na vlastnej fantázií obdarovanej osôbky.

Darčeková poukážka k nákupu poteší každú ženu




SPÄŤ NA ČLÁNKY BLOGU >>>